Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Журлова О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Килименчук О. О. Масло амаранту – стимулятор росту лактобацил [Електронний ресурс] / О. О. Килименчук, Г. Й. Євдокимова, О. Д. Журлова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 152-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__40
| 2. |
Капрельянц Л. В. Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, О. Д. Журлова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_6
| 3. |
Капрельянц Л. В. Біоактивні сполучення та харчові волокна в нових розроблених зернових продуктах [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, O. С. Волошенко, О. Д. Журлова // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 3. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_3_7
| 4. |
Капрельянц Л. В. Ензиматична екстракція фенольних антиоксидантів із вторинних продуктів переробки зерна [Електронний ресурс] / Л. В. Капрельянц, О. Д. Журлова, О. О. Килименчук // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 4. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_4_6
| 5. |
Журлова О. Визначення умов біодеградації полімерних субстратів клітинних стінок висівок для вилучення фенольних сполук [Електронний ресурс] / О. Журлова // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 440. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_121 Вихід поліфенолів із висівок зростає при збільшенні показника pH до 4,0 і сягає максимального значення 90 %. Такий вихід поліфенолів спостерігається за температури <$E35~symbol Р roman C> на 18-й годині ферментолізу, у разі її підвищення до <$E50~symbol Р roman C> процес екстракції скорочується до 4 годин. Використання розчину Viscozyme L. концентрацією 0,001 % (pH 4, <$E 50~symbol Р roman C>) забезпечує вихід фенольних сполук 90,0 % за 4 год. Біодеградація полімерних субстратів клітинних стінок висівок збільшує їх пористість, що полегшує проникнення розчинника, а розщеплення зв'язків поліфенолів зі структурними елементами клітинних біополімерів збільшує ступінь їх вилучення із сировини. У разі обробки висівок препаратом Viscozyme L. (0,001 %) за одержаних умов проведення ферментолізу (4 год, <$E50~symbol Р roman C>, pH 4) вихід поліфенолів в екстракт становив 90 %.
| 6. |
Журлова О. Д. The current trends and future perspectives оf arabinoxylans prebiotics research: a review [Електронний ресурс] / О. Д. Журлова, Л. В. Капрельянц // Зернові продукти і комбікорми. - 2017. - Т. 17, № 4. - С. 4-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2017_17_4_2
|
|
|